Underviser

Mette Sandager

Mette Sandager er uddannet Cand. Mag i dramaturgi og film- og medievidenskab i 1999. Arbejdede i en årrække som administrator og producent på Teater Grob og PLAN-B parallelt med diverse dramaturgopgaver på øvrige teatre og produktionsselskaber. Efterfølgende en periode som instruktørassistent og indspilningsleder på DR-drama og hos Zentropa og Nimbus Film for i 2008 at starte i stillingen som udviklingskoordinator på Statens Teaterskole. Her er de primære opgaver: Politik og strategi, tværgående uddannelsesudvikling og sparring, analyse, evaluering og beskrivelse af processer, som endnu ikke har ord. Desuden tovholderfunktion for skolens aftagerpanel og den pædagogiske ledergruppe.  

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.