Underviser

Jens Skou Olsen

Jens Skou Olsen er dansk kontrabassist, komponist og forfatter. Han udforsker kreativitet, bevidsthed og ledelse, er professionel udøvende kunstner med en omfattende international kompositions- og turnévirksomhed og virker som docent og centeransvarlig for kunstnerisk virksomhed ved Rytmisk Musikkonservatorium i København. Han er ansvarshavende redaktør for E-tidsskriftet Chara, Tidsskrift for Kreativitet, Spontaneitet og Læring og arbejder med ledelsesudvikling i kommunalt og statsligt regi. Han afholder forelæsninger i Norden, Europa og USA og har skrevet artikler og bøger om kunst, ledelse, sorg og savn, kreativitet, improvisation og læring.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.