Underviser

Henrik Vestergård Friis

Henrik Vestergård Friis blev bachelor i teatervidenskab i 1998 fra Københavns Universitet, og fik i 2003 kandidatgraden fra Freie Universität Berlin. I perioden 1999-2009 boede han overvejende i Berlin, men er nu bosat i København. I 2001 dannede han sit eget label Zarathustras Onkel, og i 2002 dannede han Liveart.dk sammen med Paw Petersen og Ellen Friis. I 2005 var han medstifter af Uafhængige Scenekunstnere, og i 2006 dannede han Open Source Theater sammen med Gritt Uldall-Jessen.
Har bl.a. arbejdet som kurator på fire Berliner Luft festivaler og Seks Samtalekøkkener, og har været dramaturg for bl.a. Erik Pold og Verk Produksjoner i Norge. Har desuden været performer og live-komponist på diverse produktioner.

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.