Underviser

Nina Larissa Bassett

Nina Larissa Bassett er Cand. mag. i Teatervidenskab fra Københavns Universitet. I 2005 var hun medgrundlægger af @WORK NETWORK, der er en transnational platform for uafhængige teatre i 8 lande, og hun har deltaget på festivaler, seminarer og workshops rundt omkring i Europa, samt været kurator og arrangør ved diverse projekter.
Siden 2005 har hun været kunstnerisk leder for TeaterKUNST, som hun også var med til at stifte. Her fungerer hun som dramatiker, konceptmager og instruktør på projekterne. Intimitet og det kvindelige blik er tematikker, som går igen i hendes arbejde.  Af udvalgte projekter kan nævnes: In the Nude, hvor hun var dramatiker og konceptmager på en nordisk forestilling om intimitet, hvor kunstnere fra Letland, Finland, Danmark medvirkede, samt Wall 2 Wall, hvor hun var instruktør og konceptmager på dette scenekunstneriske projekt om fysiske og mentale mure, der blev til under Metropolis Biennalen.
Derudover har hun arbejdet som projektkoordinator, instruktør, deviser, dramaturg og oversætter. I dag er hun udover stillingen som kunstnerisk leder for TeaterKUNST også ordførende for Uafhængige Scenekunstnere.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.