Underviser

Tine Byrdal Jørgensen

Tine Byrdal Jørgensen er stud. mag. i Teater- og Performancestudier ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet og skriver i øjeblikket på sit speciale om etiske og æstetiske perspektiver ved brugen af selvbiografisk materiale i samtidsteatret. Hun har senest arbejdet som dramaturgisk konsulent på soloforestillingenForloren Skildpadde (Bådteatret, 2011) og som dramaturgisk assistent for performancekunstneren Sara Hamming, Teater Rio Rose og Neander Teatret. I 2010 stiftede hun sammen med 3 andre studerende arbejdsfælleskabet Kollaboratoriet, der havde til formål at undersøge og integrere feltet mellem teori og praksis på IKK. I dette regi har hun arbejdet med design og ledelse af mindre workshops for medstuderende. Derudover har hun i mange år arbejdet som dramalærer for børn og unge og har i de sidste fem år været fastansat som underviser for teaterholdet på Børnekulturstedet Karens Minde. 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.