Underviser

Pia Buchardt

Pia Buchardt er cand. phil i dramaturgi fra Århus Universitet, og derudover har hun bl.a. gennemført en leder og chefuddannelse i 2007 med henblik på organisations-, personale- og personlig professionel udvikling v/ DISPUK (Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning og Konsultation).
Siden 1995 har hun været kunstnerisk leder af Kulturhus Århus, hvor hun har ansvar for idéudvikling, arrangements- og programplanlægning samt afvikling. Fra 1999 har hun desuden også haft ansvaret for personale og økonomi.
Pia Buchardt har også en lang liste bag sig af kulturfestivaler, arrangementer, netværk og projekter, hun har været engageret i, bl.a. har hun siden 1990 været medlem af det internationale netværk IETM (Informal European Theater Meeting), været medinitiativtager til den internationale teater biennale ILT, samt medlem af Statens Kunstråd 2007 – 2011.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.