Underviser

Dorte Kolding

Dorte Kolding er uddannet som ergoterapeut i 1966, og har været engageret i lederjobs indenfor social- og sundhedssektoren i mere end 30 år. I 2002 blev hun uddannet som proceskonsulent v/ Huset i Højbjerg, og i perioden 2005-2006 gennemførte hun uddannelsen som proceskonsulent hos Manning Inspire. Siden 2006 har hun haft været privatpraktiserende life- og business-coach. Derudover har hun optrådt i teatergruppen Marie Kiks i Herning siden 1985, og siden 1997 har hun været teateranmelder i Herning Folkeblad. 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.