Underviser

Ditte Maria Bjerg

Ditte Maria Bjerg har været teaterinstruktør I næsten 20 år. Efter flere års arbejde med musik-drama, ny dramatik og klassiske tekster på de store scener i Danmark, arbejder hun nu med forskningsbaseret doku-fiktion, hvor hun bruger performative og interaktive strategier. Fokusset er på økonomiske, sociologiske og politiske emner.
Hendes seneste projekter er: "Hush little baby" og "Shopping" på Camp X, "Rasmus and Djamilla" på Edison samt “arbejddigselvfri.com" på Det Kgl. Teater.
I 2006-2008 var hun kurator på Camp X, hvor hun bl.a. samarbejdede med CBS, Rimini Protokoll, Campo Victoria, Forced Entertainment, Gob Squad, U-turn og Statens Teaterskole – Efteruddannelsen.
I 2009 etablerede hun produktionsselskabet Global Stories.
Derudover er hun også klummeskribent, anmelder og forelæser.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.