Underviser

Kris Verdonck

Kris Verdonck er oplært indenfor visuel kunst, arkitektur og teater, hvilket afspejles i hans arbejde. Hans produktioner befinder sig i krydsfeltet mellem visuel kunst og teater, installation og performance, og mellem dans og arkitektur. Indenfor teater og visuel kunst kan han allerede nu se tilbage på en lang række projekter, bl.a. 5 (2003), Catching Whales Is Easy (2004) og II (2005). Verdonck arbejder ofte med kombinationer af forskellige installationer og performances, og den første af disse, STILLS(2006), bestod af gigantiske projektioner og blev vist på La Notta Bianca i ROM. I november 2007 præsenterede han den teatrale installation I/II/III/IIII, og i januar 2010 blev Verdonck færdig med sin ”kredsløbs-performance” ACTOR #1, som viste tre variationer over temaet ’fra kaos til orden’. Samme år præsenterede han K, a Society på festivalen Theater der Welt 2010 i Essen, som var en række af installationer og projektioner inspireret af hans arbejde med Franz Kafka.
I 2011 vil Verdonck arbejde på to forskningsprojekter: Talk, som vil udforske sprog, samt Exit, som han arbejder på sammen med Alix Eynaudi, der vil udforske teatret som medie.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.