Underviser

Lukas Matthaei

Lukas Matthaeis teaterproduktioner og installationer udspiller sig fortrinsvis i offentlige rum, hvor beboere og fodgængere bliver gjort til en del af historien. Det specifikke ved stederne, herunder de abstrakte, sociale og historiske spor, spiller derfor en vigtig rolle. Under navnet matthaei & konsorten, er adskillige forestillinger og installationer produceret siden 2000. De seneste forestillinger var UNTERM RADAR på Theater der Welt i lufthavnen Halle/Leipzig, KURZ NACHDEM ICH TOT WAR på festivalen Politik im Freien Theater i Köln (begge i 2008), 2109 unsere frühen jahre, sammen med Ingo Reulecke, samt LINK coop. berlin (begge i 2009). 

Se også www.matthaei-und-konsorten.de 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.