Underviser

Jean Lambert-Wild

Jean Lambert-Wild begyndte sin kunstneriske karriere som assistent for Michel Dubois, Jean-Yves Lazennec, Matthias Langhoff og Philippe Goyard. Med forestillingen Grande Lessive de printemps i 1990 lancerede han sit komplekse værk Hypogeum, som han selv skrev og performede. Det består af tre tilståelser, tre klagesange, to eksklusioner, en dithyrampe og 326 calentures. År for år opbygger han en fiktiv selvbiografi, og værket stiller spørgsmålstegn ved det teatrale rum.
Fra 2000 – 2006 var han tilknyttet som kunstner på teatret Belfort's Le Granit Scène Nationale, samtidig med at han grundlagde 326 Cooperative sammen med komponisten Jean-Luc Therminarias for at videreudvikle sin Hypogeum. Han var kunstnerisk leder der indtil 2006.
Siden 2007 har Lambert-Wild været leder af Comédie de Caen, som producerer forestillinger med både nationalt og internationalt sigte, samtidig med at det tilbyder assistance til franske og internationale uafhængige teatre.
I forbindelse med dette arbejde har han etableret forbindelse med kunstnere fra Europa, Afrika og Amerika, og har skrevet adskillige bøger om bl.a. nye måder at udnytte det teatrale rum på.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK