Underviser

Gunda Zeeb

Gunda Zeeb har studeret European Business i Tyskland, Frankrig og USA. Efter at have arbejdet som frivillig på et teaterprojekt for unge i en township i Sydafrika, gennemførte hun en kandidatuddannelse i Cultural Management på City University i London. Fra efteråret 2001 blev hun projektleder på projektserien City MappingForum Freies Theater ( FFT) i Düsseldorf, der blev vist på festivalen Theater der Welt i 2002. Indtil december 2003 var hun produktionsleder på FFT, og fra januar 2004 til august 2006 var hun assistent for kunstnerisk leder Mathias Lilienthal v/ HAU (Hebbel am Ufer Berlin).  I efteråret 2006 var hun projektleder på Hannah Kurtzigs projekt «Blackmarket for Useful Knowledge and Non-Knowledge» i Berlin. Siden november 2006 har hun været dramaturg på Theaterhaus Gessnerallee i Zürich.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.