Underviser

Laura Luise Schultz

Laura Luise Schultz er adjunkt ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, hvor hun underviser i samtidsteater og performance. Hun arbejder i et interdisciplinært felt mellem teater, litteratur og billedkunst, og har udgivet artikler om Gertrude Stein, avant-garde og samtidskunst og -teater. Laura Luise Schultz er formand for Gertrude Stein Selskabet, medlem af European Network for Avant-Garde Studies (EAM), og bestyrelsesmedlem i Performance Studies international (PSi). Hun arbejder også som dramaturg og oversætter.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.