Underviser

Torkild Lindebjerg

Torkild Lindebjerg har arbejdet professionelt med børneteater siden 1974 , hvor han startede i Holstebro Børneteater under Benny E. Andersen, som bla. også startede Comedievognen.  I 1975 begyndte han som elev på Odin Teatret og kom hurtigt med i Teatrets klovneforestillinger. Han mødte Jan Torp pg startede sammen med ham Kaskadeteatret i Århus i 1976.
I 1979 fik han det franske statslegat til at komme på mimeskole hos den gamle mester Etinne Decroux  - og Yves Lebreton . Året efter fik han legat til at rejse til San Francisco og gå på skole hos Leonard Pitt (tidligere elev af Etinne Decroux).
Fra 1981 bosat i København hvor han har arbejdet som skuespiller, danser (fire år hos Uppercut danseteater) og instruktør.
1985 stifter han Teater TT som et projekt teater. Teater TT har bla produceret ” Benjamin”, som var den første nonverbale soloforestilling i dansk børneteaters historie;  ”Fluen” -  en Stom P forestilling, der har spillet over hele verden ( I Japan spillede den mere 130 gange); ” Stoneface”,  som blev lavet i samarbejde med den Australske instruktør Brian Joyce – spillede bla på Kennedy Centret i Washington DC.
Udover at instruere i Danmark har han instrueret flere forestillinger på Cypern for Theater Antidote – bla. en nydramatiseret udgave af ” Historien om den lille farbror” – som stadig efter fire år er på deres repertoire, og er den mest spillede teaterforestilling på Cypern nogensinde.
Som Instruktør her hjemme kan nævnes "Den Barmhjertige Samaritan” (Baggårdteatret) og
"Til Døden jer skiller"( Dansk Rakkerpak) –  begge blev nomineret til en Reumert.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.