Underviser

Troels Bech

Troels Bech (født 29. juli 1966 i Svendborg) er en dansk tidligere fodboldspiller, nu cheftræner for Odense Boldklub. Tidligere var han cheftræner for Silkeborg IF.

Udover at være træner, arbejder Troels Bech, også som fodboldekspert, hvor han er kendt for sine skarpe analyseevner og sin humoristiske tilgang til fodbolden.

Troels Bech har specialiceret sig i Teamforståelse som er en helt nødvendig del i at opnå topresultater både på grønsværen og på arbejdspladsen. Det er ikke altid lige let. Enhver gruppe består af forskellige personer og dermed holdninger til, hvordan en given opgave skal løses. Et fodboldhold er eksempelvis karakteriseret ved en overordentlig sammensat gruppe med mange store individualister og egoister, der ikke alle kan spille om søndagen.

Uddannelsesmæssigt har Troels Bech en bachelor i Italienske Studier.
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.