Underviser

Charles Koroly

Charles Koroly er en af Sveriges største scenografer og kostumedesigner. Han er uddannet fra Dramatiska Institutet og arbejder i primært i Sverige, Tyskland og Norge. Koreoly arbejdede 12 år på Dramaten hvor han bl.a. lavede kostumer og scenografi til Bergmans fortolkninger af Marquis de Sade og Misantropen. Har også arbejdet med Opera på Göteborgsoperan og Norrlandsoperan og lavet produktionsdesign til en række film, senest Ond tro med svensk premiere august 2010.

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.