Underviser

Moqi Simon Trolin

Moqi Simon Trolin er en svensk sceneinstruktør og teaterdirektør, der er bosat i Danmark. Han er uddannet på Statens Teaterskole i København 2001-2005. Debutforestillingen var Sandholm på Mungo Park i Allerød (manuskript Anna Bro), en forestilling, som fik stor opmærksomhed i medierne og efterfølgende modtog Kunstrådets særlige præmiering. Trolin har arbejdet som instruktør på teatre i både Danmark, Norge og Sverige. I 2007 blev han udnævnt som teaterdirektør for det nystartede teater Mungo Park Kolding.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.