Underviser

Henrik Lemming

Henrik Lemming er uddannet ingeniør og HD i organisation. Henrik Lemming har i hele sin karriere – siden 1996 - arbejdet som leder med resultatansvar i flere brancher i industrien og siden 1986 samtidig som konsulent og underviser beskæftiget med ledelse, udvikling, karriereudvikling, markedsføring og gennemførelse af uddannelsesprogrammer, hovedsageligt på ledelsesniveau. I midten af 90-erne blev Henrik inviteret til også at lave kurser for den kunstneriske og kulturelle sektor, et samarbejde som siden har grebet om sig til stor gensidig fornøjelse. Han arbejder nu i en bred vifte af brancher - mest med lederudvikling, stresshåndtering, konflikthåndtering, forhandlingsteknik, kommunikation for specialister samt start og udvikling af virksomheder.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.