Underviser

Liselotte Lyngsø

Liselotte Lyngsø er ekspert indenfor innovation og fremtidsforskning. Hun har tidligere arbejdet som forskningschef på Instituttet for Fremtidsforskning (IFF) fra 1996 – 2003 efterfulgt af en position som Adm. direktør for Fahrenheit 212, er et ideudviklingsfirma ejet af Saatchi. Liselotte er i dag partner og direktør i firmaet Future Navigator, som rådgiver omkring fremtidsbaseret idéudvikling og innovation.
Siden 2002 har hun endvidere været medredaktør på Foresight, i bestyrelserne af Boilius A/S, i Vallekilderådet der beskæftiger sig med globalisering og er en af grundlæggerne af The Global Future Forum. Liselotte beskæftiger sig med scenarieprocesser om bl.a. fremtidens forbruger og medarbejder og konsekvenserne af ny teknologi på vores ønsker og livsmønstre. Hun rådgiver en lang række store internationale virksomheder heriblandt IKEA, BBC og Nordea om fremtid, livsstile,
produktudvikling og fornyelse. Hun er ofte brugt som ekspert i medierne og er en efterspurgt inspirator og foredragsholder hovedsagligt i Europa og USA. Liselotte har desuden forfattet en lang række artikler og bøger om bl.a. story-telling, fremtidens arbejdende f@milier, jagten på originalitet og meningsfuld teknologi.
Liselotte har en M.Phil. i økonomi, politik og samfund fra St. Antony’s College, Oxford Universitet. Hendes arbejdssprog er engelsk, fransk og skandinavisk.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK