Underviser

Willem Dafoe

Willem Dafoe brød officielt igennem som filmskuespiller med Platoon, siden har han spillet med i utallige film lige fra David Lynchs Wild at Heart, Mississipi Burning, til den kommercielle Spiderman og senest Anti-Christ af vores ”egen” Lars von Trier. Willem Dafoe grundlagde i 1975 sammen med sin daværende partner den New Yorker baserede performance gruppe The Wooster Goup, hvor han sideløbende med sin filmkarriere frem til 2004 har medvirket i adskillige moderne produktioner. I efteråret 2009 spillede Willem Dafoe for fulde huse med i Richard Foremans anmelder roste forestilling Idiot Savant på the Public Theatre i New York. Hans næste film The Wild Bunch har premiere i starten af 2010.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.