Underviser

Kirsten Dehlholm

Kirsten Dehlholm er direktør og kunstnerisk leder af HOTEL PRO FORMA
Hotel Pro Forma forrykker teatrets grænser til nye områder mellem kunst og ikke-kunst, teater og ikke-teater, mellem det fysiske og det metafysiske udtryk. Forestillingerne befinder sig et sted mellem konstruktion og sansning, bevidsthed og intuition, mellem konkret og abstrakt. Hotel Pro Forma bevæger sig på tværs af genrer inden for teater, opera, billedkunst og koncert. Hver forestilling er en dobbelt iscenesættelse: dels af rum, form og indhold, dels af teater som begreb. Hver gang finder en ny undersøgelse sted.

www.hotelproforma.dk    

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.