Underviser

Mia Lipschitz

Mia Lipschitz debutterede i juni 2008 fra instruktørlinien, Statens Teataerskole med Georg Taboris Goldberg Variationerne.
2008-2010: Har bl.a. instrueret Enetime på Teatret ved Sorte Hest; Julie, en nyfortolkning og egenbearbejdning af Strindbergs Frk Julie, Odense Teater; Midtvejs-09, for Dramatiker Uddannelsen, Århus Teater; Himmelweg af Juan Mayorca, Skuespilhuset DKT og senest 'Hvis Tårer var Guld', en musikalsk devising forestilling om partnervold med Susanne Lana for Rejsescenen.
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.