Underviser

Lotte Faarup

Lotte Faarup er instruktør, dramatiker og skuespiller. Uddannet fra 1983-87 i København og Italien inden for Odin Teatrets fysiske teater og fransk mimetradition efter Etienne Decroux. Stifter og leder, sammen med Marc van der Velden, af Theater La Balance fra 1988 til 2005.Del af den kunstneriske ledelse i Corona La Balance, Statsensemble for børneteaater, fra 2005 til 2009.Starter i 2009 projektteatret ”Det Olske Orkester” sammen med skuespiller Øyvind Kirchhoff. Har senest instrueret den Reumert nominerede ”Kong Ubu” og forestillingen ”Blind” på teatret Carte Blanche.


 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.