Underviser

Carsten Burke Kristensen

Carsten Burke Kristensen har en Master i Drama og Teaterpædagogik, DPU.2009 Masters Degree (M.A.) Scenography. Fra Central Saint Martins College of Art and Design, London /England og Hogeschool voor de Kunsten, Utrecht, Holland. 1995-96 B.A.; Scenograf fra Statens Teaterskole, København 1987-91.

Carsten har lavet omk. 50 scenografier på store og små scener i Danmark og Sverige. Derudover har han undervist på såvel instruktør, scenograf og teknikkerlinierne på STS. Leder af scenografuddannelsen på STS fra 2003-07.

Carsten haft en stor interesse for at stimulere de scenografi studerende til at udvikle egne projekter, hvor de studerende selv initierede og gennemførte forløbet fra ide til iscenesættelse. Gennem sit masterstudie på DPU har han haft fokus på den pædagogiske side af devising og innovationsprocesser.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.