Underviser

Jokum Rohde

Jokum Rohde har som dramatiker senest høstet store roser for forestillingen Pinocchios Aske, som blev opsat på Det Kgl. Teater i januar 2005. Han har de sidste 10 år skrevet mange dramatiske værker som Nero, Guder: Fantomsmerter og Snedronningen. Jokum Rohde er desuden forfatter til bl.a. bøgerne Jonas’ bog og Falkonmysteriet. Er idémand og redaktøren bag Lindhart og Ringhofs dramaserie, der udgiver ny dramatik, ligesom han har oversat og gendigtet flere værker. Jokum Rohde har siden 1997 været medlem af bestyrelsen for Danske Dramatikeres Forbund.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.