Underviser

Niels Righolt

Niels Righolt er uddannet ved Københavns Universitet i Litteraturvidenskab, moderne kulturhistorie og -formidling & spansk. I 2000 afsluttede han en ledelsesuddannelse og har gennem tiden gennemført et væld af kurser bl.a. i Cultural Administration. Niels Righolt er medstifter af tidsskriftet og kommunikationsbureauet Cultures, og han har arbejdet som Freelance konsulent (Righolt Communication) med speciale i kulturudvikling, -strategier og kreativ ledelse siden 2007. 2001 - 2007 var Niels Righolt Kulturhuschef / Director for Dunkers Kulturhus, Helsingborg og 1997 - 2001 Fuldmægtig, Kulturkonsulent og curator for Møstings Hus og Byggeriets Hus.
Siden maj 2009 har Niels Righolt siddet i bestyrelsen for Dansescenen, København.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.