Underviser

Thomas Wiesner

Thomas Wiesner (1956) lektor, arkitekt maa, sds, arbejder for tiden "under-cover" med koncepter og projekter, der udforsker arkitekturens grænseflader med andre kunstarter. Thomas har tidligere udviklet ruminstallationer og objekter, med særlig opmærksomhed på lys, bevægelse og lydfænomenologi. Han undersøger fortløbende ’patafysik og serendipitets påvirkninger i visse rumligheders synkronicitet´. 1979-1983 var Thomas performer for Billedstofteatret, 1991-2000 samarbejdede han med Hotel Pro Forma, 1979-1995 underviste han i scenografi på STS og siden 1996 har han undervist i konceptuel rumdannelse for dansere/koreografer. Thomas har desuden fungeret som koncept coach, konsulent og rådgiver i diverse sammenhænge.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.