Underviser

Nicolai Seest

Nicolai Seest er coach for mere end 50 iværksættere, og har igennem årene coachet flere end 200 iværksættere. Som entreprenør, person og coach forstår Nicolai iværksætteren og har igennem sin erfaring en indsigt, der gør en forskel. Endvidere arbejder Nicolai med udvikling af trænings- og undervisningsforløb, hvor han dels udvikler og tilrettelægger forløbene, dels underviser og formidler.

Nicolai er iværksætter og har selv udviklet og startet en række virksomheder. Arbejdet med at styrke iværksætteres vilkår og for at fremme iværksætterkulturen er det, Nicolai brænder allermest for. Han er iværksættersagens mand og har blandt andet været formand for Dansk Iværksætter Forening i en årrække. Samtidig har Nicolai følingen med iværksætterens dagligdag, dels ved selv at være iværksætter, dels ved dagligt at coache og være part i andre iværksætteres liv.

www.startupcompany.dk

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.