Underviser

Thor Bjørn Krebs

Thor Bjørn Krebs fungerer både som dramatiker, skuespiller, instruktør, underviser og foredragsholder. Han har senest været medforfatter på forestillingen ”Propaganda” (instr. Christoffer Berdal, Betty Nansen Teatret 2007). Thor Bjørn blev nomineret til en Reumert som Årets Bedste Dramatiker for ”Om Tommy” og ”Europamestrene” i 2004 samt Årets Bedste Dramatiker for ”Kunsten at vedligeholde en far” i 2001. Sidstnævnte modtog han Nat&Dags Københavnerpris for i kategorien: Årets Bedste Teater, 2001. Han har desuden været kunstnerisk leder af Teater Grob i perioden 1997-99.
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.