Underviser

Antonella Bertoni

Det italienske Compagnia Abbondanza-Bertoni (Rovereto, Norditalien) ledes kunstnerisk af Michele Abbondanza og Antonella Bertoni.
Kompagniet har høstet stor anerkendelse og modtaget mange priser for deres arbejde. Det skyldes både deres unikke måde hvorpå de kombinerer dans og teater til en organisk helhed, men i høj grad også deres exceptionelle intense dedikation til deres arbejde.
Deres kunstneriske arbejde udspringer fra deres tidlige arbejde hos Carolyn Carlson (elev af Alwin Nikolais). Men gennem mange år har de udviklet deres helt egen kunstneriske stil. Selv beskriver de deres kunstneriske arbejde således: ”Vi befinder os i inden for det område der kaldes danseteater, men forbundet med et formsprog der både i praksis og teori har forbindelse til den japanske zen filosofi.”
Siden kompagniets fødsel i 1995, har de skabt en lang række produktioner, som er blevet spillet over det meste af verden. Michele og Antonella er desuden meget efterspurgte undervisere, både i Italien og i udlandet. Kompagniet gæstede i 2002 Børneteaterfestivalen i Lyngby og i 2007 Spring festivalen i København, begge gange med forestillingen: "A childhood's tale".

Compagnia Abbondanza-Bertoni ‘s hjemmeside er: www.abbondanzabertoni.it

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.