Underviser

Michele Abbondanza

Michele Abbondanza og Antonella Bertoni er kunstneriske ledere for det italienske Compagnia Abbondanza-Bertoni (Rovereto, Norditalien).
Kompagniet har høstet stor anerkendelse og modtaget mange priser for deres arbejde. Det skyldes både deres unikke måde hvorpå de kombinerer dans og teater til en organisk helhed, men i høj grad også deres exceptionelle intense dedikation til deres arbejde.
Deres kunstneriske arbejde udspringer fra deres tidlige arbejde hos Carolyn Carlson (elev af Alwin Nikolais). Men gennem mange år har de udviklet deres helt egen kunstneriske stil. Selv beskriver de deres kunstneriske arbejde således: ”Vi befinder os i inden for det område der kaldes danseteater, men forbundet med et formsprog der både i praksis og teori har forbindelse til den japanske zen filosofi.”
Siden kompagniets fødsel i 1995, har de skabt en lang række produktioner, som er blevet spillet over det meste af verden. Michele og Antonella er desuden meget efterspurgte undervisere, både i Italien og i udlandet. Kompagniet gæstede i 2002 Børneteaterfestivalen i Lyngby og i 2007 Spring festivalen i København, begge gange med forestillingen: "A childhood's tale".

Compagnia Abbondanza-Bertoni ‘s hjemmeside er: www.abbondanzabertoni.it
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK