Underviser

Jesper Kongshaug

Jesper Kongshaug er uddannet i USA, Japan og England og har arbejdet med adskillelige teaterforestillinger, operaer, balletter, kunstudstillinger og TV.
Derudover har han lavet unikke lysdesigns for Det Kongelige Teater i København. Senest har han arbejdet med Wagners Das Ring des Nibelungens (se www.kgl-teater.dk), arbejdet for Den jyske Opera, for Hotel Pro Forma samt for teatre i Norge, Sverige og Tyskland.
Jesper Kongshaug underviser på Danmarks Designskole og Teaterskolen og arbejder som konsulent for museer, Tivoli Garden, private firmaer og offentlige institutioner.
Jesper Kongshaug har lavet adskillelige højt profilerede og storstilede lysinstallationer både indendørs og udendørs, herunder den 13 km lange Vinterlys i forbindelse med Københavns kåring i 1996 som årets europæiske kulturby.
Han har også lavet andre arkitektoniske lysdesigns. Senest har han lavet lys i Kastrup lufthavn.
Hans internationale scenearbejde indebærer omfattende turneringer med Hotel Pro Formas "Operation ORFEO" fra 1994, "The Magic Flute" i Boston Lyriske Opera, USA og musik produktionen "Hair", en Betty Nansen Teater produktion ved teatret Mogador i Paris, "Rosenkavalier" ved operaen i Lyon i Frankrig, "Le Grand Macabre" ved San Francisco Opera, USA og "L´Ecole des Femmes" i Dramaten, Stockholm.
http://www.jesperkongshaug.com/


 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.