Underviser

Baki Katsinis

Baki (Charalambos) Katsinis er uddannet arkitekt i Tyskland og flyttet til Danmark i 2002, hvor han efter flere års ansættelser på tegnestuer i Tyskland, Spanien og DK stiftede eget firma (argument) i 2002.
Argument er et initiativ til udforskning af arkitekturens indflydelse på andre kunstfag, og har det formål at formidle arkitekturkultur indenfor, og på tværs af geografiske og faglige grænser. Baki arbejder sideløbende med byggesager, og tager aktiv del i mange tværfaglige samarbejdsprojekter indenfor dans, teater, musik, kunst, design. Senest som medstifter og daglig leder af galleri projekt ax 12. (afsluttet) og som scenograf i Priscilla Rasmussens dansefilm ’Stedfortræderen’ produceret af Efteruddannelsen.
<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.