Simon Vagn Jensen

Simon Vagn Jensen. Autodidakt skuespiller. I perioden 1976 – 1995 tilknyttet teatre som Teatret Fair Play, Teatret Møllen, Gruppe 38, Baggårdteatret, samt Teatret Artibus hvor han var medlem af teatrets faste ensemble 1982 – 93, bl.a. på produktioner som HITLERS BARNDOM, ANTIGONE ’89, DET FJERDE BUD, ABEN, ER DER NO’EN HJEMME, m. fl.
Medvirkede i 1995 i samproduktionen mellem Teatret Møllen, Gruppe 38, Hans Rønnes Teatret og Baggårdteatret, DEN JORD DU GIK PÅ.
I 1995 tilknyttet Gruppe 38 på forestillingerne MIRAD og George Taboris, MIN MODIGE MOR.
Siden 1996 kunstnerisk leder af Odsherred Teater, hvor han har medvirket i forestillinger som Niklas Rådströms TAL! DET ER SÅ MØRKT, IFIGENIA KONGEBARN, SVINESTIEN m. fl. Har på samme teater iscenesat forestillingerne, FLUERNES HERRE, den Reumert nominerede MIRAD, REJSEN HJEM, samt senest GÅ GENNEM BJERGET, en forestilling om depression af den svenske dramatiker Niklas Rådström med hvem Odsherred Teater har et fortsat samarbejde.
Har medvirket i mindre roller på TV og film, bl.a. Hotellet, Anna Pihl, Forsvar, Livvagterne m. fl. samt den prisbelønnede novelle film EN FARS SØN.