Underviser

David MadiŤ

David Madié er partner, grundlægger og direktør af Startup Company ApS siden 2005. Han er uddannet Cand.merc. i økonomistyring med supplerende studier i Information Management fra University of Groningen, Holland.
David arbejder med talentudvikling af iværksættere og virksomhedsejere gennem træning, coaching og bestyrelsesarbejde. Han er særligt god til at se løsninger på problemer og finde kreative måder at udvikle forretningskoncepter, kunderelationer og organisationer. Udover at være indtrådt som bestyrelsesmedlem i en række virksomheder arbejder David også med at udvikle og tilrettelægge trænings- og undervisningsforløb for iværksættere og undervise.
Som entreprenør har David arbejdet både nationalt og internationalt. Han har prøvet det meste fra kældervirksomhed til kraftig vækst og internationalisering og siden salg af virksomheder til investorer. David har startet mere end 10 virksomheder og været med til at sælge virksomheder i bl.a. Skandinavien, Asien og Afrika. www.startupcompany.dk

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.