Underviser

David MadiŤ

David Madié er partner, grundlægger og direktør af Startup Company ApS siden 2005. Han er uddannet Cand.merc. i økonomistyring med supplerende studier i Information Management fra University of Groningen, Holland.
David arbejder med talentudvikling af iværksættere og virksomhedsejere gennem træning, coaching og bestyrelsesarbejde. Han er særligt god til at se løsninger på problemer og finde kreative måder at udvikle forretningskoncepter, kunderelationer og organisationer. Udover at være indtrådt som bestyrelsesmedlem i en række virksomheder arbejder David også med at udvikle og tilrettelægge trænings- og undervisningsforløb for iværksættere og undervise.
Som entreprenør har David arbejdet både nationalt og internationalt. Han har prøvet det meste fra kældervirksomhed til kraftig vækst og internationalisering og siden salg af virksomheder til investorer. David har startet mere end 10 virksomheder og været med til at sælge virksomheder i bl.a. Skandinavien, Asien og Afrika. www.startupcompany.dk

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK