Underviser

Anja Myong Hansen

Lysdesigner Anja Myong Hansen er uddannet teatertekniker med lys som speciale ved Statens Teaterskole, København i 2000. I sæsonerne 07/08 og 08/09 har hun lavet lysdesign for Den Jyske Opera på Faust og Tryllefløjten samt Nibelungens Ring i 1996 som assistent for lysdesigner Jesper Kongshaug. Anja Myong Hansen har arbejdet med teaterlys siden 1994, og efter endt studie har hun været freelance lysdesigner indenfor både dans, skuespil og musikteater samt haft fastansættelse ved Bayerisches Staatsschauspiel i München i to sæsoner.
Anja Myung Hansen var fra 2001-2004 belyser ved Festspillene i Bayreuth. I august 2007 lyssatte hun Den Ny Opera´s opførelse af Wagners Siegfried i Esbjerg og i august 2008 vender hun tilbage hertil for at fortsætte med Wagners Ragnarok.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.