Underviser

Signe Krogh

Signe Krogh tog sin afgang som scenograf fra Danmarks designskole i 1995. Har siden arbejdet som scenograf med speciale i projektioner med bl.a. "IKON" operaen, DKT gammel scene, "Gud bevare danmark", Østre Gasværk Teater, "Före detta", Malmø dramatiska Teater, Intiman, "Search Hamlet", Kronborg. Som scenograf har Signe arbejdet på DKT, Dansescenen, edison og Det Ny Teater. Signe underviser i billedmanipulation med henblik på projektioner på Statens Teaterskole og malmø Högskola. Hun modtog Statens kunstfonds 2-årige Igangsætningsstipendiumi 1999/2000.  

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.