Underviser

Simon Moe

Simon Moe er uddannet datalog, og har siden 1994 arbejdet med kreative, illusoriske og formidlende aspekter ved telematiske teknologier. Hans arbejde spænder mellem installation, processtyring og research i de stadigt mere omfattende samarbejder. I et felt mellem læring og scenekunst sættes en formundersøgelse i værk - en kunstnerisk research med vidtrækkende potentialer for den akademiske forsknings mulighedsrum. I 2006 har SM undervist på Statens Teaterskole i et tre uger langt forløb for scenografisk oplevelse af telematiske rum.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.