Underviser

Marie-Paule Marthe

Marie-Paule Marthe er sanger, skuespiller, underviser og medlem af the Roy Hart Theatre samt co-founder af Amadée (et fransk musikteater). I 1998 grundlagde hun the Company De Vive Voix Theatre, der har base i Montpellier. Hendes kunstneriske praksis og forskning udvikles gennem krydsningen af de levende scenekunstner – stemme, krop og bevægelse. Hun arbejder primært med skuespillere, dansere og cirkusartister i de franske nationale kunstneriske institutioner. Hun giver workshops i Frankrig, Tyskland, Italien og Holland. Hun har lejlighedsvis instrueret musik og teaterforestillinger. Inden Marie-Paule begyndte sit samarbejde med Roy Hart boede hun i England, Spanien og USA, hvor hun underviste i fransk og studerede moderne dans og bevægelse.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.