Underviser

Gordon Kennedy

Gordon Kennedy er uddannet skuespiller på Skuespillerskolen v/Århus Teater i 1992. Han fik sit store gennembrud, da han sammen med makkeren Timm Vladimir medvirkede i DR´s ungdomsprogram ”Transit” i 1995-1997. Han begyndte kort tid efter sin uddannelse at lave "Stand Up Comedy" og har gjort det sideløbende med sin karriere som skuespiller lige siden. Han har medvirket i selvskrevne sketch-shows på tv og har spillet alt fra Nisse i Nissebanden på Nørrebros Teater til Jean De France på Ålborg Teater og senest en Jaloux Ægtemand i Harold Pinter's "The Collection" som i øvrigt blev spillet på engelsk!

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.