Underviser

3D Connection

3D Connection er et 3D computergrafik specialist hus. Vores speciale og motto er "Vaskeægte 3D support" og vi kender de fleste løsninger til opgaverne på dette felt.

3D Connection blev etableret i sommeren 1996 af Walter Vestergaard, der har en mangeårig erfaring indenfor CAD og computergrafik med speciale i områder som 3D visualisering og animering, raytracing og grafisk programmering.

Vi leverer, supporterer og uddanner i brugen af professionelle 3D computer grafik og video editing løsninger. Vores løsninger er primært baseret på Discreet og Alias|Wavefront produkter og IBM Intellistations, samt på produkter fra virksomheder som RealVIZ, Kaydara, 2d3, McNeel Adobe mfl.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.