Underviser

Ernest Holm Svendsen

Ernest Holm Svendsen er cand. mag. i dramaturgi og multimedier, og udover at drive Kunsten at være menneske har han i en årrække arbejdet som ekstern lektor i innovation på Ålborg Universitet og som underviser i kreativitet og kommunikation på Århus Universitet. Desuden har han været ansat som konsulent i en international IT konsulentvirksomhed, hvor han havde ansvaret for de kreative processer i de danske afdelinger af organisationen.

Siden 1992 har Ernest været tilknyttet som improvisationsskuespiller i det århusianske teaterfænomen Café Kølbert, hvor han i 2009 blev direktør i firmaets internationale afdeling.

Fra 1993-1998 var Ernest med til at lede et non-profit kursuscenter i Århus med fokus på terapi og personlig udvikling. Centret håndterede en lang række aktiviteter, herunder foredrag, bibliotek, coaching, kurser og behandling.

I 2001 etablerede Ernest sin egen virksomhed og i 2004 udkom hans første bog, bestselleren Nærvær - en praktisk guide til at leve i nuet. Den næste, som hedder JA! og handler om kreativ tænkning, udkom i efteråret 2008.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK