Underviser

Ernest Holm Svendsen

Ernest Holm Svendsen er cand. mag. i dramaturgi og multimedier, og udover at drive Kunsten at være menneske har han i en årrække arbejdet som ekstern lektor i innovation på Ålborg Universitet og som underviser i kreativitet og kommunikation på Århus Universitet. Desuden har han været ansat som konsulent i en international IT konsulentvirksomhed, hvor han havde ansvaret for de kreative processer i de danske afdelinger af organisationen.

Siden 1992 har Ernest været tilknyttet som improvisationsskuespiller i det århusianske teaterfænomen Café Kølbert, hvor han i 2009 blev direktør i firmaets internationale afdeling.

Fra 1993-1998 var Ernest med til at lede et non-profit kursuscenter i Århus med fokus på terapi og personlig udvikling. Centret håndterede en lang række aktiviteter, herunder foredrag, bibliotek, coaching, kurser og behandling.

I 2001 etablerede Ernest sin egen virksomhed og i 2004 udkom hans første bog, bestselleren Nærvær - en praktisk guide til at leve i nuet. Den næste, som hedder JA! og handler om kreativ tænkning, udkom i efteråret 2008.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.