Underviser

Xavier Le Roy

Xavier Le Roy er født i Juvisy sur Orge (Frankrig),1963. I 1988 begyndte han at danse hos Véronique Larcher og i 1990 hos Ruth Barnes og Anne Koren. Mellem 1991-95 arbejdede han med "Compagnie de l' Alambic", Paris. Siden 1992 har Xavier Le Roy boet i Berlin. Han optrådte med den multidisciplinære gruppe "Detektor" indtil 1997. I 1993 begyndte han at udvikle sine egne værker og forskning og i 1994 dannede han en gruppe "Le Kwatt" i samarbejde med A. Birntraum og Sylvie Garot. I 1996 begyndte han sit samarbejde med fotografen og video-artisten Laurent Goldring . Samme år arbejdede han med kompagniet "Quatuor Albrecht Knust" (Paris). Han skabte også en solo performance "Self-Unfinished". I 1999 skabte han en "lecture-performance" "Product of Circumstances". Han dannede gruppen "in situ productions" og inviterede koreografer, dansere, video-artister og teoretikere til at arbejde på et eksperiment: "E.X.T.E.N.S.I.O.N.S.". Under "Festival d' Avignon" i juli 2001 skabte han "Giszelle", en solo for Eszter Salamon. I 2000 udtænkte og realiserede han et værk af Jérome Bel og samarbejdede om to events ("Meetings") med Yvonne Rainer. Han tilbyder EXTENSIONS workshops og events over hele verden. Mellem 1996 - 2001 var Xavier Le Roy "artist in residence" hos the Podewil, TanzWerkstatt, Berlin og er nu "associated artist".

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.