Underviser

Jesper Bergmann

Jesper Bergmann er dramaturg på Radioteatret siden 1987, hvor jeg først og fremmest har arbejdet med manuskriptudvikling. Jeg savner overblik over, hvor mange radiospil, jeg har ført frem til produktion. Det må være et sted mellem 100 og 150, nok nærmest det sidstnævnte. Jeg har til gengæld nogenlunde tjek på, hvor mange dramatikere, jeg har samarbejdet med. Det bliver, hvis jeg inkluderer mit lejlighedsvise arbejde med scenedramatik, omkring 50 m/k. Filmmanuskripter har jeg til gengæld kun beskæftiget mig med i meget begrænset omfang. Har undervist bl.a. på Dramatikeruddannelsen i Århus, Designskolen i København og i flere omgange for Skuespillerforbundets kursusudvalg (skrivekurser). Samt har i flere år ledet en læsekreds for Dramatikerforbundet (ny og nyere udenlandsk scenedramatik). Andet jeg kan fortælle ? Jo, af temperament er jeg først og fremmest praktiker, som bygger mit arbejde på min fond af erfaring, snarere end på teorier og begrebsgymnastik. Jeg er i øvrigt 1.95 meter i strømpesokker, noget overvægtig, men stort set omgængelig.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.