Underviser

Christian Lollike

CTs kunstneriske leder Christian Lollike er uddannet dramatiker fra Dramatikeruddannelsen ved Aarhus Teater i 2001. Lollike er en af Danmarks mest spillede, nulevende dramatikere både nationalt og internationalt. Lollike skaber samfundsengagerende og formeksperimenterende teater som dramatiker såvel som instruktør. Han er ofte optaget af at undersøge det upopulære parti i en debat, og hans scenekunst undersøger derfor samfundsaktuelle emner.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.