Underviser

Rosemary Butcher

Rosemary Butcher, der arbejder ud fra princippet Body as source, har i 3 årtier været blandt Englands mest toneangivende og nyskabende koreografer. Hun har skabt et særegent koreografisk sprog med udgangspunkt i rene, abstrakte bevægelser og konceptuel, kompleks brug af rum og billedkunst. Rosemary Butcher giver jævnligt workshops, og hun har før givet workshops i København. Desuden underviser hun i koreografi på The Laban Centres koreografiske afdeling. Nærmere information om workshoppen kan fås ved henvendelse til efteruddannelsen.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.