Underviser

Barbara Mahler

Barbara Mahler er koreograf, pædagog og performer. Har arbejdet med Susan Klein siden 1978 som medskabende udvikler af Klein Technique™. Barbara tog sin dance degree på Hunter College. I New York City har hun danset med mange kendte koreografer, men siden 1986 har hun primært forfulgt sin egen koreografiske vision: soloværker (både for hende selv og andre).
Barbara underviser dagligt i Klein Technique™ og har en privat praksis i body work, som eksamineret Zero Balancer og Movement Therapist.
For mere info se www.kleintechnique.com

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.