Underviser

Rhea Lehman

Rhea Lehman har været aktiv inden for dans og teater gennem de sidste 30 år. For ti år siden skiftede hun kreativt fokus og begyndte at bruge sin energi på at skrive og instruere, hvilket har resulteret i adskillige tv-produktioner for Danmarks Radio. Siden hun begyndte sin karriere som manuskriptforfatter har hun været med på flere anerkendte scriptwriter-kurser som f.eks. Robert McKee, Linda Seger og North by Northwest. Hun har fundet mange parallelle forløb mellem film og dans og er overbevist om, at koreografer kan hente meget inspiration ved at blive bevidste om de forskellige manuskriptforfatterprocesser.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.