Underviser

Margaret Williams

Margaret Williams er en af Englands førende filminstruktører inden for musik og kunst. Hun har arbejdet som selvstændig instruktør og producer siden 1975, hvor hun startede sit eget firma i London – MJW Productions. Margaret Williams’ værker karakteriseres af humor, stram komposition, visualitet og nytænkning. Hun har en omfattende produktion af prisvindende dansefilm bag sig som Outside in, Mothers and Daughters, og Men, der alle er koreograferet af Victoria Marks. Margaret Williams har også arbejdet med en række af de mest kendte koreografer bl.a. Sioabhan Davies, Lea Anderson, Rosemary Lee, Mim King og Jirí Kylian. Ud over hende vil deltagerne møde danske filminstruktører. Kurset har desuden tilknyttet assistenter samt professionelle klippere og kameramænd.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.