Underviser

Nigel Charnock

Nigel Charnock er koreograf, instruktør og performer Nigel Charnock er i The Independent blevet karakteriseret som både “body poet and word dancer” og “a virtuoso in daring physical performance”. The Guardian beskriver ham som “The Twentieth Century’s answer to Lord Byron”. Nigel blev født i Manchester. Han tog en 3-årig uddannelse i drama og derefter en uddannelse på The London School of Contemporary Dance. I 1986 startede han DV8 Physical Theatre sammen med Lloyd Newson. Siden har han koreograferet og instrueret et utal af forestillinger og film. Her i Danmark er han kendt for sit arbejde med Tin Box. Nigel Charnock underviser og giver workshops regelmæssigt og er blevet udnævnt til Dance Fellowship af the Arts Council of England. I 2002 blev han ansat som Artistic Director på Helsinki City Theatre Dance Company.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.